Solliciteer

Tanken

Alle brandstoffen in ons tankstation zijn van premium-kwaliteit: Diesel, Euro 95, Shell V-Power Benzine en Shell V-Power Diesel. Onze brandstoffen zorgen voor een effectievere verbranding voor de beste prestaties van je auto.  

Onze V-Power-brandstoffen hebben een reinigende werking voor je motor en we  compenseren CO2 wanneer je ‘compensatie aan’ hebt geactiveerd. Shell compenseert dan CO2-uitstoot van de door jou getankte brandstof.Voor dieselmotoren kun je bij ons AdBlue tanken
Route plannen

Elektrisch laden

Je auto snel elektrisch opladen? Bij ons Shell-station kan dit eenvoudig met Shell Recharge. Het laden van je hybride of elektrische auto is dan vlot gedaan. Laad je zelf dan even op in ons tankstation! 

De Shell Recharge-laadpalen hebben een zeer hoog vermogen, waardoor je auto in circa 20 minuten al vol opgeladen is! Onze laadpalen werken 100% op groene stroom.

Shop

In onze shop heb je een uitgebreide keuze. Je kunt in onze shop terecht voor autobenodigdheden en we bieden een zeer ruime keuze aan eten en drinken en de lekkerste koffie van Starbucks.

2theloo

Ons Shell-station is voorzien van schone en nette toiletten via ons 2theloo-concept. Onze toiletten zijn altijd schoon en hygiënisch doordat ze frequent schoongemaakt worden. Onze toiletten hebben ook een eenvoudig toegankelijk invalidetoilet en voor de kleintjes een speciaal ingerichte babykamer.
Route plannen
Waarom ergens anders werken? Heb jij het in je? Medewerkers van een Shell-station maken het verschil.
Heb jij het in je? Werken bij
Een moment geduld aub..